onsdag 25 februari 2009

Adjö Demokrati hallå Diktatur

Jaha då har sveriges så kallade regering än en gång R-vKn----t det svenska folket genom IPRED-lagen. Var det inte Fredrik Reinfeld som hadde som vallöfte att inte jaga en hel ungdoms generation..... ja som sagt e det ju svårt att stå för vad man säger. Så nu kan ju storebror se och lagra allt du gör på nätet och sedan gå till din isp och kräva ut vem du e och var du bor och så pang boom så kommer ett skadeståndskrav på ett par tusenlappar. Jag tänker inte stödja svenskkultur genom att köpa skivor och filmer längre!! tvärtom öppna era trådlösa nätverk och fildela som aldrig för för vem kan då bevisa vem som surfat var? För hur många gånger har man inte laddat ner spel o musik och tyckt de var bra och sedan gått och köpt det. Lägg till en avgift på tex 150 kr för ett internet abonnemang eller nått liknande och dela sedan dom pengarna på miljardbolagen som bara vill ha mer o mer.

Nä Sverige håller på att utvecklas till ett nytt Sovjet där innvånarna ska övervakas in i minsta nysning, där klyftorna växer mellan fattiga o rika och staten ska bestämma mer o mer.

Nä i trots all ilska så måste ju livet gå vidare och det gör det genom att ge min son mat och väcka han så han kan gå och lägga sig =)



När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra. (Nalle puh)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inget annat än hålla med till 100% / En pirat som snart blir gammal

C-H sa...

Vem har spytt i din blogg?