måndag 24 mars 2008

tjabba!

Jaha då var det söndag(läs måndag). Dags att gå och jobba i morgon efter lite långledigt.
vad har påsken bjudit på då förutom ledighet? hmm massa mat en hel del sovande o vilande, firade torsdagen med att somna klockan 8 i soffan. fredagen bjöd på massa spännande aktiviteter såsom städande och rensade tvättstugan och diverse utrymmen i den, kom fram till att tezz har köpt stearin ljus så att vi klarar ett längre ström avbrott på ca 4 år. sedan fick vi gå den långa biten övergården för att intaga en påskmiddag hos m&m.

lördagen bjöd på massa vilande och filmtittande och avslutades med påsk middag hos mor o far, för att sedan komma hem o somna på soffan.

söndagen blev det lite städande och sedan kom Carlan o Linda hit o käka pizza, vi han även med att spela lite tp och kasta lite gris. kom fram till att dom flesta svaren i tp var Harisson ford eller kaknästornet..........

dagen idag bjuder inte på några större överrasskningar än att jag tänkte tvätta bilen eftersom den ska på ett års service imorgon (den har gått hela 716 mil) .

veckan som kommer blir även denna kort! då jag har semester på torsdag för diverse underhållande saker såsom ultraljud och en rygg massage/dra ryggen rätt.


nått kul får man väl bjuda på idag med och kom ihåg kör inte med sommar däck på vintervägar.....

http://www.youtube.com/watch?v=npTRXr4Sgxg&feature=related

Inga kommentarer: